Метални стелажи тип дълбок вътрешен ъгъл

Rafex-M предлага метални стелажи тип дълбок вътрешен ъгъл от серията търговско оборудванеоборудване за магазин. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки, магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

метален стелаж вътрешен ъгъл

Дълбок вътрешен ъгъл

Дължина /L (см)
Височина на стелажа /Н (см)
Широчина /А/В (см)
65
185 / 210 / 225
30 / 40 / 50 / 60

Метални стелажи тип дълбок вътрешен ъгъл е проектиран за монтаж покрай стените, в комбинация с крайстенни метални стелажи , за оформяне на редовете при ъглите на помещенията. Дълбокия Вътрешен ъгъл осигурява максимална използваемост на ъгловото пространство, правилно монтиране на крайстенните стелажи при ъглите, съобразно спецификите на магазина.

- Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

– Задните пана (гръб) на вътрешните ъгловиметални стелажи се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат само плътни (стандартен вид) илиперфорирани (за поставяне на куки/окачвачи).

За повече информация относно ъгловите стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!