Стелажи за магазини – тип Крайстенен метален стелаж (перфориран гръб)

Метален стелаж перфориран гръб

Крайстенен метален стелаж перфориран гръб от серията търговско оборудване са вид оборудване за магазин. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

Метален крайстекек стелаж с шапка два рафта и перфорирани гърбове за поставяне на куки

Крайстенен стелаж на перфорирано пано

Широчина (см)
Височина (см)
Дълбочина (см)
55 / 65 / 75 / 100
225
30 / 40 / 50 / 60

Крайстенен метален стелаж перфориран гръб е проектиран за монтаж покрай стените на магазините, като в комбинация с ъглови стелажи (стелаж за вътрешен ъгъл и стелаж за външен ъгъл) се постига максимално използване и запълване със стока в обекта.

- Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°.

– Задните пана (гръб) на Крайстенен метален стелаж (ПЕРФОРИРАН ГРЪБ)се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат изцяло перфорирани или в комбинация с плътни пана (гърбове).

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

За повече информация относно крайстенните стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!