Стелажи за магазини – тип Крайстенен метален стелаж (перфориран гръб)

Метален стелаж перфориран гръб

Rafex-M предлага крайстенен метален стелаж перфориран гръб от серията търговско оборудванеоборудване за магазин. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

Метален крайстекек стелаж с шапка два рафта и перфорирани гърбове за поставяне на куки

Крайстенен стелаж на перфорирано пано

Широчина (см)
Височина (см)
Дълбочина (см)
55 / 65 / 75 / 100
225
30 / 40 / 50 / 60

Крайстенен метален стелаж перфориран гръб е проектиран за монтаж покрай стените на магазините, като в комбинация с ъглови стелажи (стелаж за вътрешен ъгъл и стелаж за външен ъгъл) се постига максимално използване и запълване със стока в обекта.

- Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°.

– Задните пана (гръб) на Крайстенен метален стелаж (ПЕРФОРИРАН ГРЪБ)се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат изцяло перфорирани или в комбинация с плътни пана (гърбове).

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

За повече информация относно крайстенните стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!