Крайстенни стелажи

Стелажи за магазини – тип крайстенни стелажи

Rafex-M предлага крайстенни стелажи от серията търговско оборудване - оборудване за магазини. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки, магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

метален стелаж

Крайстенни стелажи

Дължина на рафт /L (см)
Височина на модул /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
55 / 65 / 75 / 100
185 / 210 / 225
30 / 40 / 50 / 60

Крайстенният стелаж е проектиран за монтаж покрай стените на магазините, като в комбинация с ъглови стелажи (стелаж за вътрешен ъгъл и стелаж за външен ъгъл) се постига максимално използване и запълване със стока в обекта.

– Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

– Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°.

– Задните пана (гръб) на крайстенните метални стелажи се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат изцяло плътни (стандартен вид) или перфорирани (за поставяне на куки/окачвачи).

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

За повече информация относно крайстенните стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!