Овалните метални стелажи

Стелажи за магазини – тип овален челен метален стелаж

Овалните метални стелажи от серията търговско оборудване са вид оборудване за магазинии, които предлагат Rafex-M. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени магазини, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

овален метален стелаж

Овално чело за гондола

Дължина на рафт /L (см)
Височина на стелаж /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
55 / 65 / 75 / 100
145 / 165 / 185
30 / 40 / 50 / 60

Овалният челен стелаж е проектиран за монтаж в двата края на редовете с островни стелажи , разположени в централната търговска част на магазините. Стелажите придават елегантна завършеност на редовете и осигуряват по-голям достъп на клиента до асортимента.

- Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°.

– Овалните челни метални стелажи не се нуждаят от задни пана (гръб).За стабилност на модулите са предвидени по-голям брой рафтоносачи и специална колона.

– Елегантният дизайн на овалния челен стелаж го прави предпочитан челен модул за книжарници, малки и средни магазини за домашни потреби, магазини за подаръци, магазини за дрехи и други.

– Овалният челен модул не е приложим за самостоятелно поставяне. Прилага се в комбинация с островен стелаж.

За повече информация относно овалните челни стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!