Стелаж за деликатеси

Стелажи за магазини – тип стелаж за стенен монтаж

Rafex-M предлага стелаж за стенен монтаж (стелаж за деликатеси) от серията търговско оборудване  за магазини. Предназначени са за стенен монтаж постедством крепежни елементи изкючително лесен монтаж.Покриват широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

Стелаж за канално пано

Стелаж за деликатес

Дължина на рафт /L (см)
Височина на рафт /H (см)
Широчина на рафт /B (см)
55 / 65 / 75 / 100
200
30 / 40 / 50 / 60

Стелаж за стенен монтаж (стелаж за деликатеси) е един от основните стелажи за оборудване на бутици, магазини за дрехи,магазини за обувки, малки търговски обекти. Той е подходяща за окачване на различни конзоли, за дървени, метални или стъклени рафтове

- Броят на металните рафтове (тип В), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Задните пана (гръб) на Стелаж за стенен монтаж (Стелаж за деликатеси)могат да бъдат изцяло плътни (стандартен вид) или перфорирани (за поставяне на куки/окачвачи) и също така не са задължителн компонент.

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби,магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

За повече информация относно Стелаж за стенен монтаж (Стелаж за деликатеси), изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!