Стелажи за магазини – тип стелаж за стенен монтаж

Стелаж за деликатеси

Стелаж за стенен монтаж (стелаж за деликатеси) от серията търговско оборудване са вид оборудване за магазини. Предназначени са за стенен монтаж постедством крепежни елементи изкючително лесен монтаж.Покриват широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

Стелаж за деликатес

Дължина на рафт /L (см)
Височина на рафт /H (см)
Широчина на рафт /B (см)
55 / 65 / 75 / 100
200
30 / 40 / 50 / 60

Стелаж за стенен монтаж (стелаж за деликатеси) е един от основните стелажи за оборудване на бутици, магазини за дрехи,магазини за обувки, малки търговски обекти. Той е подходяща за окачване на различни конзоли, за дървени, метални или стъклени рафтове

- Броят на металните рафтове (тип В), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Задните пана (гръб) на Стелаж за стенен монтаж (Стелаж за деликатеси)могат да бъдат изцяло плътни (стандартен вид) или перфорирани (за поставяне на куки/окачвачи) и също така не са задължителн компонент.

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби,магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

За повече информация относно Стелаж за стенен монтаж (Стелаж за деликатеси), изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!