Метален стелаж за пред каса

Rafex-M предлага метален стелаж пред каса от серията търговско оборудванеоборудване за магазин. Предназначени са за поставяне пред касовия модул с цел лесно предлагане на промоционални или бързо оборотни стоки покриват широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки, магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

метален стелаж

Стелаж за пред каса

Дължина на рафт /L (см)
Височина на стелажа /Н (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
55 / 65 / 75 / 100
100 / 125 / 145
30 / 40 / 50 / 60

Метален стелаж за пред каса е проектиран за монтаж пред и до касовите зони на магазина. С неговата височина от 1 (един) метър е идеален за дребни стоки.

- Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°. Към всеки рафт могат да бъдат добавени предни и странични прегради за предотвратя ване на падане на продуктите.

– Задните пана (гръб) на Стелаж за пред касамогат да бъдат изцяло плътни (стандартен вид) или перфорирани (за поставяне на куки/окачвачи).

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

– Металните стелажи тип стелаж за пред каса, са подходящи за импулсни покупки при изчакване в касова зона.

За повече информация относно челните стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!