Стелажи тип Гондола

Островен метален стелаж (гондола)

Rafex-M предлага островните метални стелажи ( стелажи тип Гондола ) от серията търговско оборудване за магазин. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки, магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

метални стелажи

Стелажи тип Гондола

Дължина на рафт /L (см)
Височина на модул /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
55 / 65 / 75 / 100
145 / 165 / 185
30 / 40 / 50 / 60

Островните метални стелажи са предназначени да организират пространството на централната търговска зала на магазините. Монтирани професионално и в точната последователност, стелажите предлагат нужната стабилност и устойчивост при експлоатация. Двустранно разположените рафтове, допринасят за по-голямата достъпност до асортимента в търговския обект.

– Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

– Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19° като в този вариант се поставя предна преграда на рафта.

– Задните пана (гръб) на островнитеметални стелажи се поставят от двете страни на модулите и могат да бъдат изцяло плътни (стандартен вид) или перфорирани (за поставяне на куки/окачвачи).

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

За повече информация относно островните стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!