Стелажи за магазини – тип Външен ъглов метален стелаж

Метални стелажи тип външен ъгъл от серията търговско оборудване са вид оборудване за магазин. Предназначени са за оформяне на редовете търговско оборудване на широка гама търговски обекти – Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки, магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

Външен ъгъл

Дължина на рафт /L (см)
Височина на стелаж /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
185 / 210 / 225
30 / 40 / 50 / 60

Външният ъглов стелаж е проектиран за монтаж по стените, в комбинация с крайстенни метални стелажи, за оформяне на редовете покрай външните ъгли и колоните на помещенията. Ъгловите модули осигуряват правилно монтиране на крайстенните стелажи при ъглите и колоните, съобразно спецификите на магазина.

– Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

– Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19° като в този вариант се поставя предна преграда на рафта.

– Задните пана (гръб) на външните ъгловиметални стелажи се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат само плътни (стандартен вид).

– Външните ъглови метални стелажи са изключително подходящи за „обличане” на средни колони в магазините. В комбинация с крайстенни метални стелажи, външните ъглови модули превръщат всяка колона в магазина в допълнителна търговска площ с елегантен завършек.

За повече информация относно ъгловите стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!