Външен ъгъл

Стелажи за магазини – тип Външен ъглов метален стелаж

Rafex-M предлага метални стелажи тип външен ъгъл от серията търговско оборудване за магазини. Предназначени са за оформяне на редовете търговско оборудване на широка гама търговски обекти – Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки, магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

метален стелаж външен ъгъл

Външен ъгъл

Дължина на рафт /L (см)
Височина на стелаж /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
185 / 210 / 225
30 / 40 / 50 / 60

Външният ъглов стелаж е проектиран за монтаж по стените, в комбинация с крайстенни метални стелажи, за оформяне на редовете покрай външните ъгли и колоните на помещенията. Ъгловите модули осигуряват правилно монтиране на крайстенните стелажи при ъглите и колоните, съобразно спецификите на магазина.

– Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

– Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19° като в този вариант се поставя предна преграда на рафта.

– Задните пана (гръб) на външните ъгловиметални стелажи се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат само плътни (стандартен вид).

– Външните ъглови метални стелажи са изключително подходящи за „обличане” на средни колони в магазините. В комбинация с крайстенни метални стелажи, външните ъглови модули превръщат всяка колона в магазина в допълнителна търговска площ с елегантен завършек.

За повече информация относно ъгловите стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!