Вътрешен ъгъл

Стелажи за магазини – тип вътрешен ъглов метален стелаж

Rafex-M предлага метални стелажи тип вътрешен ъгъл от серията търговско оборудване са оборудване за магазин и търговски обекти. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

Стелаж вътрешен ъгъл

Вътрешен ъгъл

Дължина на рафт /L (см)
Височина на стелаж /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
83
185 / 210 / 225
30 / 40 / 50 / 60

Вътрешният ъглов модул е проектиран за монтаж по стените, в комбинация с крайстенни метални стелажи , за оформяне на редовете при ъглите на помещенията. Ъгловите стелажи осигуряват правилно монтиране на крайстенните стелажи при ъглите, съобразно спецификите на магазина.

- Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

- Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°.

– Задните пана (гръб) на вътрешните ъгловиметални стелажи се поставят от едната страна на модулите и могат да бъдат само плътни (стандартен вид) илиперфорирани (за поставяне на куки/окачвачи).

За повече информация относно ъгловите стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!