Автоматични (AS-RS) тежкотоварни палетни стелажни системи

Rafex-M предлага Автоматични (AS-RS) тежкотоварни палетни стелажни системи. Тези автоматични стелажни системи предлагат автоматично съхранение и автоматично разтоварване на продуктите. Процесите се контролират от компютърна система посредством различни програми за отделните функции на системата. Основната характеристика на автоматичната складова система е възможността за изграждането и на голяма височина.

Тежкотоварни палетни складови стелажи

Системата позволява контрол на товарите до 40м височина на нивата, посредством баркодове на отделните позиции и сензори.

Стелажната система е приложима в големи производства, складови площи на онлайн магазини, предприятия с голям капацитет и широка гама продукти. Автоматичните (AS-RS) тежкотоварни системи могат да се използват във всички производствени зони. Независимо от ширината и размера на складово пространство, всеки милиметър пространство се използва по най -ефективния начин.

Rafex-M е  е дългогодишен вносител и доставчик на стелажи за магазинистелажи за складработни маси и шкафове за инструментиметални шкафчета за съблекалнипластмасови кутиипластмасови щайгищендери с редови кутииограничителни пилонибариери и др.

Тази система, която намалява риска от грешки, ускорява доставката, намалява времето за поръчки и осигурява максимална ефективност на складовите площи, има ниска поддръжка и разходи.