Стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи

Rafex-M предлага стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи. Тези стелажи са предназначени за складиране на тежки товари, като палетизирани продукти, машини и оборудване. Те са изработени от здрави материали и могат да издържат на големи натоварвания.

Стандартните тежкотоварни палетни складови стелажи се предлагат в различни размери и конфигурации, за да отговарят на индивидуалните нужди на клиентите. Основните фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на тежкотоварни палетни складови стелажи, са:

  • Теглото на товарите, които ще се съхраняват
  • Височината на складовото помещение
  • Размерът на палетите

Ето някои от предимствата на използването на тези палетни складови стелажи:

  • Висока товароносимост – стандартните тежкотоварни палетни складови стелажи могат да издържат на натоварвания от няколко тона.
  • Сигурност и стабилност – стандартните тежкотоварни палетни складови стелажи са проектирани да бъдат безопасни и стабилни, дори и при тежки натоварвания.
  • Ефективно използване на пространството – стандартните тежкотоварни палетни складови стелажи могат да се използват за максимално използване на пространството в склада.
  • Лесно монтиране и поддръжка – стандартните тежкотоварни палетни складови стелажи са лесни за монтаж и поддръжка.

Този вид  палетни стелажи са подходящи за съхранение на тежки товари в складове, производствени предприятия, логистични центрове и други обекти.

Rafex-M предлага и индивидуално проектиране и производство на стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи, за да отговори на специфичните нужди на клиентите.

Стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи

Rafex-M предлага изключително удобни стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи, които  ще отговорят на нуждите на всяко складово помещение. Системата осигурява лесен достъп до продуктите.

Размерът на коридорът за маневриране между стелажите е съобразен, както с размерна на мотокарите, така и с размера на самото помещение.

Стелажната система дава възможност за съхранение на различни стоки, с лесен достъп до тях, както и възможност за индивидуализиране на системата съобразено с вида, обема и теглото на товара.

Нашите тежкотоварни стелажни системи са изработени от St 37, St 44 и St 52 стандартизиран стоманен материал.

Дебелината на изработваните профили е 1,5мм, 2мм, 2,5мм и 3мм.

Дебелината плоскостите за плот е 1,2 – 1,5мм и 2мм и са изработени от DKP SHEET и поцинкован материал.

Носещите траверси са изработени от St 37 материал и в зависимост от теглото си са в различни цветове. (Дебелината им е CC80-100-120-140-160) 1,5мм и 2мм)

Стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи
Стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи
Стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи
Стандартни тежкотоварни палетни складови стелажи