Ограничителни пилони и бариери

Rafex-M предлага на своите клиенти ограничителни пилони и бариерилентова бариера със стойка; външен ограничителен пилон; ограничителни пилони с въже; месингова плочка за закачване; лентова бариера за стенен монтаж; мантинела; пилони за окачване на постер; сигнални конуси и знаци; бариери.

Лентовите бариери и ограничителни пилони се използват за организиране на вход/изход и ограничаване на достъпа в различни обекти, като например:

  • Складове и производствени предприятия - лентовите бариери се използват за организиране на движението на работниците и машините в склада или производственото предприятие. Те могат да се използват за създаване на отделни зони, за ограничаване на достъпа до определени зони или за контрол на потока на хора и товари.
  • Офиси и обществени сгради - лентовите бариери се използват за организиране на трафика на посетителите в офисите и обществените сгради. Те могат да се използват за създаване на отделни зони, за ограничаване на достъпа до определени зони или за контрол на потока на хора.
  • Магазини и търговски центрове - лентовите бариери се използват за организиране на трафика на клиентите в магазините и търговските центрове. Те могат да се използват за създаване на отделни зони, за ограничаване на достъпа до определени зони или за контрол на потока на хора.

РАФЕКС-М ЕООД  е вносител и доставчик на стелажи за магазинистелажи за складработни маси и шкафове за инструментиметални шкафчета за съблекалнипластмасови кутиипластмасови щайгищендери с редови кутииограничителни пилонибариери и др.

Лентова бариера със стойка (тип 1)

Лентова бариера със стойка различни цветове

Лентова бариера със стойка (тип 2)

Лентова бариера със стийка двойна.

Външен ограничителен пилон

Ограничителен пилон

Ограничителни пилони с въже

Ограничителни пилони с въже

Месингова плочка за закачане

Месингова плочка за закачане

Лентова бариера за стенен монтаж

Лентова бариера за стенен монтаж

Мантинела

Мантинела

Пилони за окачване на постер

Пилони за окачване на постер

Сигнални конуси, пилони и знаци

Сигнални конуси пилони и знаци

Бариери

Бариери