Стелажи за търговско и складово оборудване

РАФЕКС-М ЕООД е дългогодишен вносител и доставчик на стелажи за търговско и складово оборудване (складови стелажи, палетни стелажи, индустриални стелажи, архивни стелажи, метални шкафове, стелажи за хранителни магазини, стелажи за търговско и складово оборудване, метални стелажи, тежкотоварни стелажи, лекотоварни стелажи, индустриални стелажни системи, стелажни системи за складове, работни маси и шкафове за инструменти, щендери за редови кутии, пластмасови кутии, пластмасови щайги, колички за пазаруване, товарни и платформени колички...).
Екипът на Рафекс-М предоставя комплексна услуга – проектиране, доставка и монтаж на оборудване за магазини и складове .  В зависимост от сложността на обекта можем да Ви посетим на място за вземане на размери и уточняване на всички детайли по проекта.

През годините Рафекс-М изгради име на коректен партньор, благодарение на успешно реализираните си проекти и гаранцията за качество.

С индивидуален подход, внимание към детайла и бързина на изпълнението, се стремим да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара и да предлагаме практични и приложими решения за нуждите на нашите клиенти.

Нашите клиенти

Разполагаме с богато портфолио от доволни клиенти оборудвали своите складове, хипермаркети, магазини за хранителни стоки, магазини за промишлени стоки, магазини за авточасти и сервизи, производствени предприятия, магазини за строителни материали, магазини за детски стоки, книжарници и др. с нашите стелажни системи.

За нас най-важни са дълготрайните отношения, основани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие.