Стелажи за магазини и търговско оборудване

Рафекс-М предлага професионални стелажи за магазини и търговско оборудване - складови стелажи, челни стелажи, стелажи за хранителни стоки, метални стелажи, стелажи за хляб, стелажи за плодове и зеленчуци, касови модули, стелажи за бутици, метални колички за пазаруване, пластмасови колички за пазаруване, товарни платформени колички.
Широка гама модели и размери, за максимално уплътняване на полезната търговска площ. Аксесоари и допълнително оборудване. Свържете се с нас за запитване за стелажи цени.

Стелажи за магазини и търговско оборудване

Метален стелаж за пред каса с пет рафта предни прегради и ограничители

Стелажи за плодове и зеленчуци

Стелажи за плодове и зеленчуци

Касови модули за магазини и търговски обекти

касов модул

Стелажи за хляб и тестени изделия

Крайстенен дървен стелаж за хляб и хлебни изделия с пет рафта

Стелажи за бутици

стелажи за бутици

Входни и изходни елементи стоп врати и парапети

Стоп врата тип въртележка

Телени продукти

кошове за пазаруване

Рамки и аксесоари за магазини и търговски обекти

Рамки

Кошници и колички за пазаруване

Кош на колела

Търговските обекти са притегателна точка за потребителите. От ежедневното пазаруване на хранителни продукти до планираните и дори спонтанните покупки на различни стоки за дома, магазините са важен елемент от нашето ежедневие.

Добре подреденият магазин е добрият магазин. Днес търговските центрове, в това число и магазините за хранителни и битови стоки, козметика, аксесоари и други, се използват и за целите на социализацията и развлеченията, като предразполагат клиентите да се отпуснат, да се забавят и да прекарват повече време в тях.

Правилно проектиран и организиран, търговският обект става любимо място на клиентите. С използването на стабилни метални стелажи, специализирани стелажи и правилна организация на магазин, си гарантирате постоянен клиентопоток.

Стелажи за магазини и търговско оборудванеОт тук може да изтеглите PDF файлове относно нашите продукти