Днес търговските центрове, в това число и магазините за хранителни и битови стоки, козметика, аксесоари и други, се използват и за целите на социализацията и развлеченията, трябва да предразположите клиентите си да се отпуснат, да се забавляват и да прекарват повече време на там. Въпреки че естетическият вид на търговските центрове и магазините е изключително важен, тяхната функционалност е също толкова важна. Поради тази причина е важно да обърнете внимание на всички фактори в дизайна на магазина, в това число стелажното оборудване, осветлението, озвучителната система и цветовия подбор.

Rafex предлага алтернативни и креативни решения, които предоставят възможност както за по-ефективно използване на пространството при разположение на стоките, тяхното навременно и бързо съхранение, така и осигуряват удобство на клиентите при пазаруване чрез лесен достъп до продукта.

С гаранцията на Rafex ние предлагаме на нашите клиенти следното оборудване за магазини: метални стелажи - стандартен и икономичен клас, стелажи за плодове и зеленчуци, касови модули, стелажи за хляб и тестени изделия, входни и изходни елементи, телени продукти, рамки и аксесоари, Кошници, Аксесоари за бутици.

Стелажи икономичен клас

Стелажи стандартен клас

Стелажи за плодове и зеленчуци

Касови модули

Стелажи за хляб и тестени изделия

Оборудване за бутици

Входни и изходни елементи

Телени продукти

Рамки и аксесоари

Кошници