Оборудване за магазини

Днес търговските центрове, в това число и магазините за хранителни и битови стоки, козметика, аксесоари и други, се използват и за цели те на социализацията и развлеченията, трябва да предразположите клиентите си да се отпуснат, да се забавляват и да прекарват повече време на там. Въпрекиче естетическият вид на търговските центрове и магазините е изключително важен, тяхната функционалност е също толкова важна. Поради тази причина е важно да обърнете внимание на всички фактори в дизайна на магазина, в товачисло търговското оборудване, осветлението, озвучителната система и цветовия подбор.

Rafex-М предлага креативни решения, които предоставят възможност както за по-ефективно използване на пространството приразположение на стоките, тяхното на временно и бързо съхранение, така и осигуряват удобство на клиентите при пазаруване чрез лесен достъп до продукта.

С гаранциятана Rafex-М ние предлагаме нанашите клиенти следното търговско оборудване: метални стелажи, стелажи за плодове и зеленчуци, Касови модули, Стелажи за хляб и тестениизделия, Входни и изходни елементи, Телени продукти, Рамки и аксесоари, Кошници, Аксесоари за бутици.

Стелажи за магазини и търговско оборудване

Стелажи за плодове и зеленчуци

Касови модули за магазини и търговски обекти

Стелажи за хляб и тестени изделия

Стелажи за бутици

Входни и изходни елементи стоп врати и парапети

Телени продукти

Рамки и аксесоари за магазини и търговски обекти

Кошници за пазаруване