Професионални работни маси и шкафове за инструменти за сервизи, работилници и производствени помещения.

Модулни Работни маси

Работни Маси

Работна маса с 10 (десет) чекмеджета за инструменти и голям шкаф широк плот и рафт по цялата дължина на масата

Работни маси с Гръб

Разглобяеми маси

Електрически и електронни работни маси

Шкафове за инструменти

Шкаф за патронник

Шкафове с чекмеджета за инструменти

Шкаф с чекмеджета за инструменти G-50.110

Колички с чекмеджета за инструменти

Операторски пултове

Оборудване за транспорт

Аксесоари за перфориран гръб

Предлагаме Ви широка гама професионални работни маси, оборудвани с достатъчно широки и устойчиви работни плотове, подходящи за проектиране, добре осветени с LED осветителни тела.

Можете да избирате между различни категории работни маси – с перфориран гръб и аксесоари за организиране на инструменти, като осигурява по-ефективна работна среда и предотвратява загубата на време. При нас ще намерите и работни маси без гръб, които са приложими за широк спектър производствени помещение, както и в различни дизайнерски ателиета или специализирани производства.

Голяма част от моделите работни маси са окомплектовани с ел. контакти 220V гнезда, като по точи начин осигуряват комфорт и удобство при използването им в комбинация с различни електрически инструменти.
Практично приложение имат и моделите с опция за закрепване на менгеме, разработен с цел увеличаване на работната площ.

Работните маси с конфигурация включваща чекмеджета, дават възможност за добра организация и подредба на малки и дребни материали, крепежни елементи и други. Системата прегради за чекмеджетата допълват добрата организация. Чекмеджетата на работните маси дават възможност за товароносимост до 95 кг на чекмедже.

Моделите работни маси с конфигурация със шкафчета имат възможност за регулируем рафт с товароносимост до 95кг или плъзгащ се рафт с товароносимост да 60 кг.

Краката на масите могат да се регулират независимо един от друг, като по този начин балансът, на основата на работната маса, не се влияе от дефектите на пода.

Имате възможност да избирате от разнообразна цветова гама за финален завършек на цялостната визия на работната маса.