Стелажи за складове, оборудване за складове

Rafex-M е производител и търговец на оборудване за складове. Предлагат широка гама от стелажи за складове и магазини, включително:

  • Тежкотоварни палетни стелажи са предназначени за складиране на тежки товари, като палетизирани продукти, машини и оборудване. Те са изработени от здрави материали и могат да издържат на големи натоварвания.
  • Лекотоварни стелажи са предназначени за складиране на леки товари, като кутии, кашони и документи. Те са по-лесни за монтаж и поддръжка от тежкотоварните палетни стелажи.
  • Архивни стелажи са предназначени за съхранение на документи и други архивни материали. Те са с дълбоки рафтове и могат да съхраняват голямо количество документи.

Rafex-M предлагат своите стелажи в различни размери и конфигурации, за да отговарят на индивидуалните нужди на клиентите. Те също така предоставят консултантски услуги за избор на най-подходящите стелажи за конкретната ситуация.

Ето някои от предимствата на използването на стелажи от Rafex-M:

  • Висока товароносимост
  • Сигурност и стабилност
  • Лесно монтиране и поддръжка
  • Разнообразие от размери и конфигурации
  • Консултантски услуги

Ако търсите стелажи за вашия склад или магазин, Rafex-M е един от най-добрите избори на пазара. При нас ще откриете Професионални стелажи за складове, Лекотоварни стелажи за ръчно товарими стоки (кашони) и тежкотоварни стелажи за палетизирани и специализирани товари. Архивни стелажи за хранилища и администрации.

Тежкотоварни палетни стелажни системи

Тежкотоварни палетни складови стелажи

Архивни стелажи

Стелажи за складове и складово оборудване

Лекотоварни стелажни системи

Стелажи за складове и складово оборудване

Стелажни системи за складове

Складовите стелажни системи осигуряват максимално оползотворяване на складовото пространство, с което разполагате, без значение на обема му.

Стелажите за складове осигуряват лесен достъп до складираните стоки, отлична организация, редовен контрол над наличностите, предпазване на стоката от вредни фактори на околната среда и др.

Rafex-M предлага широка гама оборудване за складове, които позволяват съхранение на разнообразни по вид, размери и тегло товари.

Лекотоварни складови стелажни системи
Тежкотоварни палетни складови стелажни системи
Архивни стелажи

Тежкотоварни палетни стелажи

Тежкотоварни палетни стелажи, тежкотоварни конзолни стелажи, лекотоварни складови стелажи и архивни стелажи за складове са основен складов инструмент за съхранение, предпочитан основно от компаниите със собствено производство, логистичните компании и тези, които предлагат продукти на едро или на дребно.

Стелажи за магазини и търговско оборудванеОт тук може да изтеглите PDF файлове относно нашите продукти