Оборудване за складове

Организирането и управлението на складовете може да се реализира по най-ефективния начин благодарение на оборудване за складове, стелажни системи за складове: тежкотоварни палетни складови стелажни системи, лекотоварни складови стелажни системи, архивни стелажи, които предлага Rafex-M .

Използването на складово оборудване е изключително важно за организирането на стоките, контрола на наличностите, намаляване на разходите за съхранение и повишаване на ефективността на складовата площ.

Тежкотоварни палетни стелажни системи

Архивни стелажи

Лекотоварни стелажни системи

Стелажни системи за складове

Складовите стелажни системи осигуряват максимално оползотворяване на складовото пространство, с което разполагате, без значение на обема му.

Стелажите за складове осигуряват лесен достъп до складираните стоки, отлична организация, редовен контрол над наличностите, предпазване на стоката от вредни фактори на околната среда и др.

Rafex-M предлага широка гама оборудване за складове:

Лекотоварни складови стелажни системи
Тежкотоварни палетни складови стелажни системи
Архивни стелажи

Kоето позволява съхранение на разнообразни по вид, размери и тегло товари.

Тежкотоварни палетни стелажи

Тежкотоварните палетни стелажи, тежкотоварните конзолни стелажи, лекотоварните складови стелажи и архивните стелажи за складове са основен складов инструмент за съхранение, предпочитан основно от компаниите със собствено производство, логистичните компании и тези, които предлагат продукти на едро или на дребно.

От тук може да изтеглите PDF файлове относно нашите продукти