Оборудване за складове

Управлението на складовете може да се реализира по най-ефективния начин благодарение на стелажните системи на Rafex, специално произведени за съхранение.

Използването на стелажи за съхранение е изключително важно за запазване на продуктите, намаляване на разходите и повишаване на ефективността. Стелажните системи обикновено се предпочитат от логистичните компании, компаниите, които предлагат продукти на eдро или на дребно. Системите за съхранение Ви позволяват да използвате това пространство с максимална ефективност, дори и в малки пространства. Също така стелажните шкафове позволяват редовно да се подреждат материалите, предпазват ги от вредни фактори на околната среда и осигуряват лесен достъп до материалите.

Rafex предлага на вниманието на своите клиенти богато разнообразие от лекотоварни стелажни системи и тежкотоварни стелажни системи.

Леките стелажни системи са идеални за средно обемните складове. Системата дава възможност да се комбинира с другите системи и позволява да се складират малко габаритни продукти. Ползваните стелажи са силни и несгъваеми. Конструкцията позволява бърз и лесен монтаж – демонтаж. Предпочита се в супермаркетите и в архивните складове. Покритието на елементите е електростатично.

С аксесоарите се допълва хармонията в складовете.

Тежкотоварните стелажни системи са изработени от St 37, St 44 и St 52 стандартизиран стоманен материал.

• Дебелината на изработваните профили е 1,5мм, 2мм, 2,5мм и 3мм.

• Дебелината плоскостите за плот е 1,2 – 1,5мм и 2мм и са изработени от DKP SHEET и поцинкован материал. • Носещите траверси са изработени от St 37 материал и в зависимост от теглото си са в различни цветове. (Височината на профила им е CC80-100-120-140-160, а дебелината им е1,5мм и 2мм).

Тежкотоварни складови стелажи

Лекотоварни складови стелажи

Архивни стелажи