Челни метални стелажи

Стелажи за магазини – тип челен метален стелаж

Rafex-M предлага челни метални стелажи от серията търговско оборудване за магазини. Предназначени са за оборудване на широка гама търговски обекти – магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др.

метални стелажи

Челни стелажи

Дължина на рафт /L (см)
Височина на модул /H (см)
Широчина на рафт /A/B (см)
55 / 65 / 75 / 100
145 / 165 / 185
30 / 40 / 50 / 60

Челният метален стелаж е проектиран за монтаж в двата края на редовете с островни стелажи , разположени в централната търговска част на магазините.Стелажите придават завършеност на редовете и осигуряват по-голям достъп на клиента до асортимента.

– Броят на металните рафтове (тип В), над основния рафт (тип А), зависи изцяло от нуждите на магазина и неговото предназначение.

– Рафтоносачите могат да се монтират под прав ъгъл или под наклон до 19°. Към всеки рафт могат да бъдат добавени предни и странични прегради за предотвратя ване на падане на продуктите.

– Задните пана (гръб) на челнитеметални стелажи се поставят от двете страни на модулите и могат да бъдат изцяло плътни (стандартен вид) или перфорирани (за поставяне на куки/окачвачи).

– С използването на широката гама аксесоари (предни тръби за куки за дрехи, „U“ тръба за дрехи, единични куки, двойни куки, куки с етикетник, „U“ кука), стелажът е често предпочитан вариант за магазини за хранителнистоки,магазини за промишлени стоки, магазини за домашни потреби, складове за леки стоки, строителни хипермаркети, магазини за дрехи, зоо магазини, железарии и др, поради лесната промяна в конфигурацията му.

– Металните стелажи тип Челен стелаж са предпочитан вид стелажи използвани за поставяне пред касов модул, подходящ за импулсни покупки при изчакване в касова зона.

За повече информация относно челните стелажи, изготвянето на конкретен проект и цени, можете да се свържете с нас на посочените телефони и email!